begeleiding en ondersteuning.

Na de workshop laten wij jullie uiteraard niet aan jullie lot over. Na het ontvangen van onze helpdesk-bestanden maken we samen een planning met feedbackmomenten om te zien of jullie op de goede weg zijn. Behalve technische feedback geven wij ook advies op creatief vlak. In de tentamenperiode of in de zomervakantie minder tijd om aan jullie almanak te werken? Geen probleem, dan plannen we hier gewoon om heen!

Telefonisch, samen achter de computer of op locatie. Onze vormgever heeft met zijn jarenlange ervaring al voor zo veel hete vuren gestaan, Bas verzint altijd weer een oplossing!

Onze specialiteit is het begeleiden van commissies. Wij begrijpen dat jullie te maken hebben met een bepaald budget. Wij willen hier alles uithalen en er uiteraard voor zorgen dat jullie vol trots de almanak kunnen presenteren. Wij kijken graag met jullie mee naar de mooiste afwerkingen. Jullie boek is ons visitekaartje. Reken maar dat wij hier iets moois van willen maken!

Een groot deel van onze klanten komt uit Groningen. Wij zijn hierdoor gewend om service te geven op afstand. Staaltjes opsturen van covermateriaal, foto’s door appen, geen probleem voor ons!

direct een Offerte aanvragen